Терам некако Хипстер а ти како? Што да правам кога сите ми го сакат никот ,и јас понекогаш ќе се штрекнам кога ќе си го видам никот во некоја тема а јас не сум пишувала.Ништо,ќе ме паметиш по 5-ката во никот .
да, да со 5 се ориентирам, инаку ништо не праиме Јас океј сум, малку уморна, утре ми е последен колоквиум, и завршувам веќе конечно дај боже успешно Хај смајли
Блек сакаш да одиме на една утакмица зедно..Камп Ноу или Бернабеу сеедно..(можда повише ова првото ) Ваква понуда не се пропушта Хипистер како си?
Исток, запад, север, југ се тука со тебе, сигурни сме ке победиме. Кренете шалови жолто-црвени, бакљи нека горат нека грмат тапани. Спојлер На лево круг, дуп* на југ.
Само за Македонија нека се веат знамиња и нека чукат тапани -победнички.За тебе Македонијо ќе кренам раце високо,ќе запеам на сиот глас - за победа .
Земјо Македонска, поздравјавам те, земјо Македонска. Земјо Македонска, поздравјавам те, земјо Македонска. земјо турско-ропска Македонијо, уважавам те. земјо турско-ропска Македонијо, уважавам те.