Важи ќе го поздравам Добра сум јас, супер, еве сега ќе си ги лакирам ноктите Веќе одма се бришат лаковиве, не е човек да измие некоја чинија Ти како си, добра? Најти, не може преку ред, треба бројче да си земеш на влезот
да знајш дека ич не ми е лесно ким добричка сум и јас... иначе јас вчера за прв пат во животов ги налакирав ноктиве со црвен лак... значи 1 и последен пат не е џишка црвено, она некако вино боја... ама сепак јас и црвено, особено лак... не ба оди
Марама душо бев слабичка, не сум веќе... среќа нема модни критики па нема да ме видите xD Љубам и јас сакам да те гушнам, може
Ооола Реина, пак како си? Ким ола, ами арна сум, еве одмарам вистина од кога не сме се чуле, од лани ова време Ти арна ли си?
Јас добра... онака малце исфрустрирана, али нема везе... туку никој немаше на форумов сите љубов и казна гледавте xD
Ами како, Саваш го утепаа,сега треба друг глумец да бараат па тажеа луѓено, Јасминка несвест падна, а Јавуз најстабилен од сите, бре докторат ќе напишам
хахахахах... затоа мислењата во темана дека биле како фалш хор xD друго Горданче, да ми се пофалиш ? како Скопјето ?