Што би и кажале на форумџиката над вас? Коа ќе праиме пак журка на четот ќе не почастиш со водката Докторке коа ќе сакаш пиши ЛП ќе се договоримее
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе Мисс, да кажеше порано ќе ти спакував еден згоден Французин, со шалче и секси г’зе, за носење, не за тука. Ко во МкДоналдс. Фино спакуван
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид, сега прочитав дека си била во Париз и дека си се вратила Добредојде
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти благодарам Scar.Tissue... Заљубена сум во црно бели фотографии, со малку благо натажени женски ликови
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала Бокичка! Гледам дека ни се вркстосуваат некои мислења, или поклапаат?! Дури и вкусот за црнобелите фотографии, најубави се според мене, ги обожавам Поздравче!
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас сакам црно бели фотографии. И сакам таква фотосесија... Гола Пирамидче убав понеделнички ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? И на тебе исто Тренди Патем кога полагаш испит? Да знам кога да ти пуштам среќа! И уште едно патем, кажи каков е новиот албум на Канја Уест а? Ме воодушеви и мене. Морам едит, Марамооо, абе како да те викам нагалено?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид креативна си, како сакаш, само немој марамче до тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па мене се некако ме тера да те викам Мари, е ајт сеа! Ќе те викам М, ем убава буква, ем наједноставно. Што викаш, а? И до тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мари, не ми се совпаѓаат името и аватарот... Еве мои предлози за промена... Ноу хард филингс
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако готвиш доаѓам и јас. Блонд еве сменив, девојкава е иста како мене , уште косата кадрава да и е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јееееее те обожавам ваква хухухухуху... Изрази посебна желба и готвам се што посакаш ! Уххх бонбончиња јадам како некоја нездрава... Само бонбон да се има во уста и мир и тишина е хаххаха