Хипстер, абе мафија сме ние што пишуваме на темава, и тоа опасна :geek: Се согласуваш? Ехее супер се Горде, пеат кога и да им речам, само нарачувам некоја песна :geek: ќе им станам досадна, понекогаш таман ќе завршат, одново ја нарачувам истата
Од кај најде моја слика? Како што знам немам ставено по интернетов некаде Ееее па и ти не мораше вака пред сите да ме покажуваш која сум
не не карај дангел сега паа еве еве идеме уште малку П.с ким сеа кажи оваа или ким бесинџер, мене на таа ќе ми личиш. а кај ја најдов, остај тоа, јас фби, циа удба, дбк сите ги шијам П.П.С дај нека се откажат више прилично поновите членови со дуплине теми, не те остваат на раат тука да си командосуваш со темата,паааа
Ами сега не знам и јас, некој микс направи од двете Страв ми е да те излажам сега нешто штом ги шиеш овие организацииве Навистина со новиве членови не можам да постигнам, таман ќе се сместам овде, ме прекинуваат, треба да одам по клучевите, да ја заклучам темата, па да ги вратам назад, голем пат е тоа Ангел, многу лоша си била ти ма
Привилегија Не, имаше за ова некој објаснувано порано, го сфатив ама не знам да го кажам Пример има Гугл Бот, и тој зема информации од форумов, за кога пребаруваш на гугл... така нешто беше
Ола, Инес , како си? Ким, ами не нарачувај толку често музика, па тие не се на струја уклучени, па нонстоп да свират и различни песни нарачувај, поинтересно, не една иста :geek:
Shalea благодарам, мелем за мојата душа, Синатра, Дин Мартин. Те поздравувам со песнава http://www.youtube.com/watch?v=Pgum6OT_ ... r_embedded П.с се надевам убаво пееш Гоцка ола
Еј ама си ме погодила и со песнава и со расположение! Пеев во кавер бенд 3 години Така да можам да ти пеам кога ќе си посакаш! Инеска, те гушкам!
Ола ола на сите BOUNGIORNO ,здраво ( една поздравува една друга друга... битно муабет си направивиме ,абе жени на чешма )сите ве гушкам
И на италијански кажа ах колку многу ама многу - најмногу го сакам италијанскиот ах... ај да не давам со ова пак