Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке, како си поминуваш во тој прееееееекрасеен град? Се надевам дека убаво.
Што би и кажале на форумџиката над вас? аааааааааааа најубооо си минавме не се бевме виделе долго и ептен си недостигавме
Што би и кажале на форумџиката над вас? дека си бе ракче,конечно те начекав да те поздравам ништо посебно не би ти рекла...
Што би и кажале на форумџиката над вас? поради твојот карактер кој зависи најмногу од твојот знак,ми се допаѓа твоето размислување за се,потполно се пронаоѓам во твоите постови и мислења
Што би и кажале на форумџиката над вас? докторке дури сега кога го прочитав постот на марама ти ја прочитав локацијата, стварно е супер! инаку ти како си ми? одамна не сум те видела на форумот, кај се изгуби?
Што би и кажале на форумџиката над вас? еве ме срц,спремав колоквиум учев и малку повеќе читав отколку што пишував,но сега сум тука,иначе за тебе браво за аватарот и за брзото вклопување на овој форум
Што би и кажале на форумџиката над вас? БиЈу како си денес, на ова ладно време? Докторке се радувам што сакаш да ме запознаеш, сакам и јас до 2те
Што би и кажале на форумџиката над вас? Би Ју ти праќам хугчиња за да те стоплам(ако ти е ладно)ако не нема
Што би и кажале на форумџиката над вас? смајли фала на гушките ептен ме стоплија еве и од мене за тебе марама, нов аватар имаш преубав е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мало мое, се прилагоди гледам на феминава. Сите супер те прифатија. Браво за тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Морав, ме искараа требало марама да има Лоли поздрав до тебе.