Море да видиш како е топло, убо, само шо ни врнит по малку. Сега не ти велам намерно, само да те известам Горде ола, од кога не сме се слушнале
Ола Ким вистина од кога не сме се слушнале од лани ова време И кај тебе топло, немат зима а? Бреј Ким, лето да не е кај вас? Дај де прати навака, сонце, греалка, клима шо имат де Реина а каде далеку? Ама те прашувам, како некоја цајканка сум
Имат ама мн малку, повеќе е кал откако снег Еее Горде не е до толку мор ама барем немат темпертури под нула, а ако сакаш можам да ти пратам една греалка
Ами шо знам, рече било топло, па да не е лето кај вас ами прати некоја, пази само да не ојде по грешка некаде да си ја земит некој Реина арно е ск, само малку како да е ладно
Јас разбрав до -18 ќе паѓале пак,спремајте се Најдете си занимација по дома,иначе ќе се депресираме сите до една!
Абе нека ви паѓаат таму во Битола, вие сте покритични, ние не сакаме ваму Кажи ма реина дека сум во право? :geek:
НЕзнам јас,во Бугарија сум Ама така ми кажаа Можи нема толку ниски да се кај вас,ама ќе застуди пак.Иначе Реина досадно е и овде,ладно,утре малце само ќе излезам и така...Ти како си?