Какво завршување Марамке,допрва треба да читам Аман...до март нема да можам да си дојдам Се нервирам...ама тоа е,не смеам да ги пропуштам датите,и онака поретко ги има. Одам сега пак,ќе ме снема,мора да читам. Ти Дипчо како си? многу поклони си купвал Ејјј Љубам мачкице те гушкам! Е и другите ве гушкам
А влечко си? Еми ја уча, да се прсветла малку.. едит моме, не си ми пишала што ти се дешава, се уарне?
Незнам ни сама Вчера за Валентин ми пиша хахах,матуф е Го зафркавам сеа,едно време го остајв така поќе да си размисли па ќе се расправаме ко ќе си одам Мк,вака џабе од овде,треба да го видам па да се решиме...Или ќе се оставаме,или да го носам пред татко ми Важно јас сум подобро да,фала на прашање Neyriti ти сограѓанка ми си?
Аххах среди го маме му.. хаха Нејтири моме, те лајкав денеска не знам дал примети, многу лична многу.. Дипи шо ти е тебе Матринушка, а љубавџијо ?!!!
Аххаха души, абе пар сте? Аввв уште ако ми кажете дека преку форумов.. аввввввввввв аввввввввв! Сеа сакам Дипи едно добитно ливче да ми каже готово како казна што не се фали..
Ќе видиме...не зборам пак пред време,пошто со овај ништо веќе незнам...и ќе намалам со нервозите,пошто секако сака да ме нервира Ама нека се нервира тој,ми е гајле. Нема поќе да ширам таква негативна енергија Поздравче и до тебе LaDyDoLl Љубам џабе нема да си признаат
Можеш да му кажуваш на тој што не знае Дивајн мене се ова ми е познато...и јас велам да се оди на се или ништо друго чаре нема...