Што би и кажале на форумџиката над вас? По 400 мин ставивме бесплатни од три броја он три броја има и јас Друго чаре немаше
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилке по таков викенд и ние би биле Добро е Скај, сте се снашле.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама ти си сменила аватар, по препорака. Твојот викенд убав беше?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Супер! Прв викенд дома после 4,5 месеци. Ајде учиме како сликичка да си ставам доле со потписот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај да се потсетиме! http://www.youtube.com/watch?v=Ov7tyctn1wg ..е ова беше за Трендафилче, ама М, погледни и ти
Што би и кажале на форумџиката над вас? пирмидке како си? се врати од париз, или уште си таму? те гушкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Какви девојки такви аватари нели..? Добра да кажам...дремам пред компјутер ...Ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? А јас на работа, чекам да дојде 7 и да фучам на рандеву А кај вас студи ли? Како што знае да залади... Во нашето гратче... Најубоо.
Што би и кажале на форумџиката над вас? A Трендафилке ти од кај си? Ииии да ти кажам дека многу те сакам така некако многу си ми мила Хаха
Што би и кажале на форумџиката над вас? cause she walk like a boss talk like a boss manicured nails to set the pedicure off shes fly effortlessly
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро е што и други го сакаат НеЈо. Само он ги разбира жените. Сакам да ми е дечко. Инаку, од Скопје сум... А ти на факултет си Fearless, или?
Што би и кажале на форумџиката над вас? НеЈо Годинава би требало да завршам постдипломски ако сум фина и ако не ме фати мрза на крајот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Која фарба би требало да ја шлапнеме за оваа боја на аватарот? Јас порано користев на Палете XXL ама веќе нема таква нијанса... Некоја идеја?
Што би и кажале на форумџиката над вас? И пак на тебе налетав, и веќе ми се истрошија прашањата и клипчињата, епа читај наназад Трендафилке