Што би и кажале на форумџиката над вас? Да беееее, за сите имаш по нешто, за мене... Може ова? Сериозно, ако одиш наскоро пак, преку тебе ќе порачам парфем, жими се. Нема сакаш-нејќеш, мораш! За Феминка у неволја...
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас мислам со Лореал ќе се заврши работата, има хајлајтер во неа, инаку треба прво бланш за да излезе жарко=црвена бојата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Алис а диво а? Ако де Трендафилке, нема проблем! Туку, па претходно ти поставив прашање и клипче ти постирав, да си знаеш - затоа викам читај наназачки што би се рекло
Што би и кажале на форумџиката над вас? Алис Фалаааааа . Мене и онака основата ми е плава. Лесно ќе биде, само да не сум морков-ка! Леле Клипчетооо ... Знаеш дека овој глумецов ми влезе у салон на работа пред некоја недела? Викам - јас сум ти најголема обожавателка. Башка имаме потекло од исто гратче. Мераци, каков фин човек...
Што би и кажале на форумџиката над вас? За Пирамидка, И јас приметив дека имаме сличен стил на размислување, а богами и на визуелизирање Те читкам Трендафилка, Тука сме со годините чинам Драга форумџика си ми Марама, тек сега видов дека си пратила пред мене... Те читкам и тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бокичка, јас тебе не знам како ич не сум те приметила, ама многу убави мислења имаш. Модерна и урбана девојка. Ќе не линчуваат на плоштад за секс - советите... Јбг, живот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сериозно, пиши во ЛП за парфемот - ќе се договориме. Реално е за почеток на декември ако издржиш до тогаш а? Ај ќе се дообјаснам по порака
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе ако треба специјално куфер купувам, лепам етикета - ФЕМИНА ПОКЛОНИ, и шибам!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Многу ми е интересно кога ќе прочитам дека форумџиките те викаат Пирамитка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке супер се дружиме на форум игрите уште да те прашам какви гаќи носиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахахах само бела, домакинска Добро, освен чат-пат кога треба да изненадам за тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? може вотка.... ајде келнер една за мене и една за девојчето над мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу дај викни и навака Само што пишав во алкохолни пијалаци дека водка си сакам да си пијам
Што би и кажале на форумџиката над вас? оф незнам да свирам со уста, да свирнев по келнеров 3 да донесе вотки сечени и со цевки шарени