Хахаха е сега слатко ме изнасмеа Не сум јас за сомнителни лица ветена Инаку Glossy-girl па немој да и го згрешуваш името на Ивана, не е таа Ивона
Па не е битно, јас не се лутам, како и да ме вика. Битно ми е какво мислење има за мене, добро секако. Ама и ти си ми сомнителна нешто
Феминкава што тежнее кон совршенството. Доста им е веќе, нозе ќе им паднат од толку одење Tи Куперка само пази да не го фатиш бидермаерот
Хахаха абе и да го фатам бидермаерот ќе си немам гајле, јас ќе правам свадба после нејзе и таман ќе се игра на две свадби во брзо време
На твојата некако намести да го фатам јас, па потоа потруди се повторно да ти се игра и да ми одбереш убав подарок
Важи бе нема проблем, има редослед на факање на бидермаер да правиме за да има каде да се игра не за друго А, ти Марама ќе го фатиш ли бидермаерот на неговата свадба?
ХУХУХУ,јас Ивона ТЕ РЕКОВ? Леле не ми замрувај,само на писмената мислев.Ахахах! Па,ола Justice (да не го згрешам никот пак)
Абре не се мажам во скоро време Ќе си поодам уште едно 3, 4, 5 години И тогаш сите ве канам, Mrs.Cuper тебе ќе ти го наместам бидермаерот
SOVRSENSTVO епа таман може така. И јас не планирам свадба у брзо време така да те чекам прво тебе, па после јас Инаку немај гајле сомнително лице чим ти почна да буцкаш тоа е знак дека ти планираш прв да се жениш
Дааааааааааааааа Ќе ја мажиме Совршенка, после тоа е Куперка, па Марамка. Фати си потоа ти ред ако сакаш