Братучетка ми е Тебе како ти почна неделава Глоси? Излези малку на сонцето Ивана, нека уживаат улиците од твоите чекори
Братучетка?Ах..сомниелен,јас си немам братучетка како Куперка. Неделата супер,ама...мора да се најде некој од моите,за да ми го уништи денот. Их,ајде ве читкам подоцна,одам нашколо.
Многу ти е убав аватарот, Миранда Кер е одлична А на сликата во потписов, кога ја видов првпат ја постнав во СДК и мноооогу се смеев, ццц! А за поговорката
Срцка си ми,плавуша,баш сум се израдувала на зборовите. Би ти кажала дека си многу добричка,и за твоите 5-ки,затоа што спомна дека на тромесечие ти биле сите 5.
добро е не сум сама овде, баш супер што ми правиш друштво, фала инаку во овој напнат период само учење та учење, еве сега пак матурската проектна за сабота ми е за учење, нема крај, па ете пишав...баш ми е мило што си го прочитала, а како си ти? Кога те читам ме потсеќаш на Миранда Кер па и да смениш аватар за мене тој ќе ти биде печат
СноуКвин од толку поздравување, види каква грешка си напраила Тинкрбел, не најдов ама уште не сум почнала да барам...аххх...маки...
Важи ќе дојдам нема проблем. Инаку најубави палачинки прави тетка ми, секако дека јас и помагам во тоа не за друго