Што би и кажале на форумџиката над вас? Јок бе, какво лутење! и до тебе Дејзиче водолијско. Туку мрда ли некој со рамо или само јас сум?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас, супер гоу знаеме дека ти си прва за журки, ама прашав затоа што нешто горе гледам чашки, шишиња ово - оно па си викам да не се спремате за журка
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке и моето раменце нешто како на лево да оди Специфицоне, ајде размрдај се и ти малку, гледаш журка на форумов се случува
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама преска ептен ме погоди со песната на Дарио! Донесете кој што има, овде веќе се мрда и со колено не само со рамо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидче, блазеси ти што си беше Париз. Ајде белким и јас некогаш ќе појдам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од шо имам толку обврски не прочитав дека журка се спрема -.- Може и јас да приклучам?
Што би и кажале на форумџиката над вас? ајде сега и една со мене кој ќе се пријави за да се слика со мене?