Па прочитав дека уште утре ќе било ладно, после ќе се стоплело толку многу, се надевам дека е точно Мис, баш тогаш ќе биде најтопло, така е секогаш
Е па баш тогаш "најмногу" ќе ми се учи П.С. имам пробано Нутела и не ми го заменува нашето еурокремче Не ме терај да ти пратам линк од состојките на нутела
Е, многу ми е гајле мене за состојките кога јадам толку ретко Добро бе, ако ви се најде некоја тегличка Нутела случајно, право кај мене
Така е Ади :up: Или некоја пица, некој хамбургер, некое чоколадо, некоја салата, некои лазањи, некоја скаричка.... Дивајн, паштетата ја делам со тебе, може?
Важи срце, ќе ти пишам пораче, или вечер на чет групен разговор да имаме,одговара? како си тии инаку?? Кимм каде пред мене?? Не ми прај форес инакуу
Ричи ти кај си срцка? Сите те читаме Eпа ќе видам Ади,ако можам ќе дојдам вечер.Еве седнувам сега да читам,за вечер да дојдам.Иначе арна,се фарбав сеа Хахахахха море јас треба на диета да сум,ама Аргета не откажвам Важи Кими,ќе си мачкаме лепчиња )))
срцка ми си Кимче па и мене некој да ми дај од се по малку од тие јадења, не би одбила Дивајн договорено
Темава треба да се вика Што би ИМ кажала на ФОРУМЏИКИТЕ над тебе Да не знаеш на кого побрзо да одговориш
Важи, нема проблем, јас сакам да ги делам убавите работи, не сум скржава Ајде и јас ви закажувам групен муабет на чет вечер, зашто после не ќе можам да се вклучувам многу Теа како си?
Не, ветувам дека овојпат целото мое време ќе ви го посветам вам Некој може да прави план какви теми ќе се разработуваат и од кои области, за после да се направи записник и да си имаме некаков преглед. :geek: