Еј фала ке ја поздравам. иначе не ги лажам за аватарот сериозен сум шо да правам коа не ги напраив стомачните уште
Хахаха ќе ги направиш и стомачните што се секираш Инаку во право си за учењето али неможев денеска книга да фатам здравје јуни на испит
не си сама,еве и јас сега се спремив,сега ќе легнувам,готово...А за скара,сеа стекчиња да имаше на скара или па и друго да беше,мх мх Ај ќе сонваме и на сон ќе јадиме,барем нема да се дебелиме така
Јас од пред 1 час се спремам да легнам, ама сега одам дефинитивно Дивајн, барем аргета да имаше, да не пребираме многу, знам дека сакаш Уф, уф кај спомнав сега, ќе ја мислам цело време
Ола Ким ами ако,убо шо гледаш понуди за летово, дека ќе одиш? Ааа, не, не одам Германија, не е убаво таму, а нити интересно.Размислувам кај да одам, наместо Германија
Olala! Ја сакам у Париз, ја сакам, ја сакам... Баш сега гледав филм со Париз, уф колку сакам да сум таму. Ќе ме земиш и мене? Да се дуваме на врв на Ајфелова?
Сум била во Италиа и да ти кажам право Убаво е..Вреди да појдеш,да видиш,да разгледаш..А во кој град планираш да одиш??