Што би и кажале на форумџиката над вас? хехе...баш убаво се изрази марама... инаку Дејзи имај убава вечер...а и по малку врнежлива...
Што би и кажале на форумџиката над вас? MM, па веќе ме знаете Dog Lover Е сега, и мене ме настравивте, бабичка ќе ја задолжам да ми испука, ако не денес утре.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти си топ! Кис4е! Ме изнасмеа...бреј, и со бројчиња ќе научам да пишувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас такви на фејсбук немам, бројчињава за мене се Америка за Колумбо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке,напиј се една чаша шампањ за мене додека си таму...Уф,ај земи ме со тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Багуфче мило, ќе те земам некој нареден пат, ама не сум веќе во Париз А за шампањ, ете се напив
Што би и кажале на форумџиката над вас? http://www.youtube.com/watch?v=nvvh46t2jug&feature=related Позд. Пирамитке,нова сум на форумов,али сакам да те читам ИИИ,шо викаш сеа убаво е у Париз,ја да планирам меден месец за таму?
Што би и кажале на форумџиката над вас? кики .. вирус наречен насмевка .. ептен ме изнасмеа дејзи како си ми денеска ? ти праќам