Фала за кафето, многу беше убаво Кога си одев се сретнав со пушачот те поздравуваше, ќе дојдел некоја вечер со нас пак да излезиме, убаво му било
Па нормално дека ќе му биде убаво, мислам и да не му е ќе му е Еј, утре ти ќе частиш. Плус земи и по едно киндер јајце, мерак ме фати. Уствари за мене две!
Па добро е. Само едвај чекам да помине уште оваа наредната недела, да поминат тестовите и испрашувањата. Денес баш правев писмена македонски.
Се што ќе ја прашаме професорката дали треба да се научи, она само ќе рече: - Научете го, ќе ви треба за матура. А јас се си оставам за до тогаш, ии...
Јас не учев многу за матура , си добив 4ка Лесно е тоа , имаш 3-4 лектири и 2-3 состави што треба да напишеш ги направиш ли тие и ете ти положено
почнаа да, па Величествениот, малце Менекше да ѕирнеме тоа на канал 5 или Хавин што и да даваат, па Срвајвр
Јас пак веќе можда 2 месеци има, откако не сум гледала Хурем. Малце ми стана досадно. А Срвајвер денес нема, нема ни Евровизија... Кога нема нема.. А вчера, не знаев што поправо да гледам..