Синоќа дојдов на чет, пустина беше. Еден жив човек не! Што им направи Ким, па ли ја понесе пилата со тебе? ц ц ц ц
Ти и таа над тебе сте му смачени на форумов со вашите муабети хехе, се шалам ама во пакет одите заврши со учење и развали за се што те немаше И не сум те заброавила како што милуваш да кажеш
А како мислиш пила? Мисс, четот претставува виртуелно катче каде што членовите на одреден форум се вклучуваат во живо сакајќи да тепаат досада, а притоа и да разменат мислења и искуства на одредена тема. Не може да се понесат живи предмети и разноразни ствари затоа што сето тоа и виртуелно Пак ли пиеше од тие апчињата што ти беа згрешени? Плавуша кај одиш преку ред, треба бројче да земиш
Кај мене се зема бројче алооо И ќе зборам дека си ме заборавила бидејќи знаеш да ме заборавиш од време на време! А ти ким, не ми збори за виртуелен свет кога цел ден ми кажуваш дека си земала моторна пила бидејќи си сакала сама да седиш на чет. И фала што ме викна на кафе, скржава една, денес тебе ти беше редот P.S. ова од плавуша беше директен напад ким, зарем не гледаш!
Добра Горде Тргнав да се бањам ама овие две ме задржуваат, ме напаѓаат, ким ме вреѓа заради апчињата Ти добра ми си? Си одам јас така да си знаете! Чао!
Мисс си ме помешала нешто со Горде, таа така велеше. Те чекав јас за кафе и киндер јајце купив како што ми рече, ама не дојде, утре обавезно те чекам да знаеш Плавуша пак преку ред
Уште и муабети ми ваѓа. Добиено??? Јас си сум реална, не мора да имам добиено за да си го искажам јавно своето мислење! Spoiler Утре уште две киндер јајца да ми купиш. Е така