Што би и кажале на форумџиката над вас? Немој да се црвенееш би ју , многу ти го сакам корисничкото име бидејќи омилена фраза ми е БЈ , види ја имам и во потпис Инаку како си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? да, дури сега приметив мило ми е дека ти се допаѓа мојот ник .. јас сум супер, а ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бију,еве за тебе нешто од мене Секогаш кога го гледам овој парфем во собата ми текнува на тебе,се навлеков
Што би и кажале на форумџиката над вас? Багуф, многу хорор сон сонував Кога ќе имаш време погледни го, ако не ти е преку глава од сонови
Што би и кажале на форумџиката над вас? багуфче еве и од мене имаш бакнежи * ’хеиди’ како си? ти праќам
Што би и кажале на форумџиката над вас? арна си ...абе кај тебе во твој град има убави чизми ..кај мене нема ништо до сега шетав и се вратив разочарана
Што би и кажале на форумџиката над вас? ^^ барем сеуште ни е ..::Lost In WonderLand::.. би ју како си ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? не се редактира нешто, би ју и јас сум супер. - Кике аватарот ме потсеќа на музикаааа