леле Купер слушај! Денеска се помешав и мислев дека те видов пред влез на зграда кај што живееш со дечко мислев ти и дечко ти сте и влагам во влезов и викам чекај да не го знам девојчево се враќам и она таква наведнала глава (се надевам нема да се испостави дека си била ти) и не ја видов добро ама оддалеку слично како вас 2ца и идам а ја со пешкир на косата дека немав чадор, а истураше, и ја глеам и викам „а, не е таа“ и таа се усрами и наведната стоеше. Занемари го делот со пешкирот, ама поарно тоа отколку утре сабајле да одам кај сестра ми во школо накисната. Немаше раздвиженост на населението
хахахахахахаха леле закон. Значи има некој пар што личи на мене и дечко ми Инаку не бев јас таа, мислам кај може да седам јас со наведната глава. Или би пеела или би викала друго џаре нема за мене Сестра ти ќе го зема сведителството? Инаку Алоха Ричи како си денеска?
ќе се убијам, жими се јас природно сум луда добро де, немаше народ, што...и ја викам срамота е, ама што да праам немав чадор!
Да ти кажам само неколку коли поминаа од што истураше, а ја затрчана... и постојано само го слушам „срамота е, извади го бар на главнава улица, тататаааттаа“ ми брбори од позади ајјј викам жити се ќути да претрчаме шо побрзо
Ќе ме фатеше и мене за малку невремево, али за среќа и ја си потрчав малку по улицава за да стигнам брзо дома. Ужасно беше времево вечерва. Инаку добра идеја за пешкирот, од сега и јас ќе ставам пешкир на глава кога ќе врне