Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидче, неколку дена по зачленувањето замолив да ми се смени корисничкото име, но дури сега ми ја реализираа молбата Знам дека е збунувачки ама ќе свикнете =) Ај и за мене некој (што ме замислува некако ) нека постави слика во темата `ми личи на`... *малку инфантилно делува молбала, не е до толку неопходна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јеееееее! Тоа сакав да го чујам =) Цел ден му го посветив Фалааааааа
Што би и кажале на форумџиката над вас? HeidiDiWalt не можам да ти го прочитам името , другото повеќе ми се допаѓаше, како и да е ти испраќам тон кисчиња
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aбе имево е всушност Хајди Ди Волт, ама бидејќи неможеше одделено а со _ ќе беше многу долго, излезе споено со првите букви големи HeidiDiWalt ....Tака би му дошло
Што би и кажале на форумџиката над вас? Kикии како си ти?.. бтв HeidiDiWalt убаво ти е името, ама и оноа не ти беше лошо..
Што би и кажале на форумџиката над вас? аа Гоу мене не ми направи анализа (се зезам) очекувај од мене во скоро време слика со (мислам дека наеш за што ти викам сепак јас ветеното не го заборавам, ме потсети една тема на ова )
Што би и кажале на форумџиката над вас? црно - бела ми беше марамата Лукс и ти си ми на список....од онаа тајфата стара си ќе добиеш анализа обавезно