Ќе му ја сечат ли главата на бали бег вечер Теа се зависи кој прфесори ќе ти се паднат. Тие катилите, голем дел ојдоа в пензија, така да лакше се дише
Баш се семислам сега, и според моја проценка МОЖЕ да ти биде Милка физика, не е таа цветче за мирисање. Македонски скоро сите професорки се малки леви, ама се искача на крај. Али имате среќа, пацка е во пенција и елизавета хемија исто. Есега останува Пепи историја, ама пепи и не е толку лоша.
Леле, леле, а јас пак колку обожавам физика, што да ти кажувам... Македонски, историја, другите предмети не ми се проблем.
Знам, знам и јас исто а мене класна ми беше 2 години, и џабе нит научив нит бутур. Мој заклучок природните науки сите се малку тересене. Осевен ако си падне биологија Павловска -ниска малку дебелка е таа е срцка.
Tичер-Тања. Ама и класма ми беше 3та и 4тврата и ќе бидам пристрасна ако речам дека е најдобра. Како класна и нема рамна, ама вака е доста строга, треба со убаво да ја фатиш. Многу сака насмеани деца и зборлести. Ако ти предава она реч дека го сакаш Бон Џови имаш оцена погоре _ Сара вмешај се бе. И сеа не ми кажа, ќе го сечат ли овој бали вечер или не
Нема да го сечат,нема. принцот ќе рече - Ако љубовта е грев,сите сме грешници. Реина,како си,добра ??
Добро добро е, греота главата да му ја крцнеа. Иначе да ти кажам, и јас почнав да ја сакам поише Хуремка, не дека нешто гледам ама од време на време ѕиркам, и интересна ми е, со тоа очите коа ќе ги ококори Реинка, дека си, Реинче, стигна ли во татковината
Хахаха, фала на советот Хипстер. И да знаеш, така ќе и речам ако ми се падне. Иначе и ти ли си сега во Хурем тим?!
Хехе така е Сара. За Хатиџе сум јас! Важи Хипстер. Мило ми е што имам на кого да му се обратам за ова,
Па не сум голем љубител на штикли, а и не ми личи на возраста. + кај цела вечер ќе издржам на нив. No way!