Што би и кажале на форумџиката над вас? Комшикееееееее......ајде на кафе! Опс. Марама, и јас те носев пред малку.
Што би и кажале на форумџиката над вас? епа повели и тебе еден, ајде наздравје ангелче ставај едно турско со пола лажичка шеќер
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу- благодарам за чајчето, што убаво е за грлото. Јас вчера пак носев марама
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама па добро сум. **Гоуу постојано читав за чајот од хибискус, дека го пиеш па бев љубопитна и си купув..ии стварно е мноогу убав, и многу убава боја има.. Спецификон...здраво..нова си,(мислам )
Што би и кажале на форумџиката над вас? да убав е и е ЦРВЕН јас ги сакам и само од хибискус и тој што е мешавина со шипки мммммм
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене планински ми е најубав не сакам овошни чаеви.... Е некој за салеп сега си прам
Што би и кажале на форумџиката над вас? И мене ме интерсира. Го пиеше една колешка пред некој ден,а ама срам ми беше да ја прашам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене ми се и допаѓа чајот од камилица и мајчина душичка..ама и овој не е лош, како лимон да имаш ставао, освежува..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ги прочистувал дишните патишта, ја смирувал болката во грлото,го намалувал боспалението, намалува кашлица и олеснува искашлување
Што би и кажале на форумџиката над вас? штом јас почнам да пишувам мора за пиење да се сврти муабет, кафе, чај, алкохол
Што би и кажале на форумџиката над вас? Супер сум Пирамитке..како си помина ти Пирамитке мила..како е во Париз? Гоу...девојка позната по пијалоците..
Што би и кажале на форумџиката над вас? шанкерка бе јас имам и тема за чаеви отворена на форумов...зошто многу ги пијам секој ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу провоцираш со тоа шољата, ни будиш љубопитство а богами и ожеднува човек