Што би и кажале на форумџиката над вас? епа епа....намерно е тоа ставено сликиче за да се привлече внимание да биде оригинално и впечатливо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Phyramide се согласувам што и го видам аватарот одма ми се припива нешто
Што би и кажале на форумџиката над вас? А јас твојот кога ќе го видам, ми иде да си го земам старото фотоапаратче и ајт на сликање
Што би и кажале на форумџиката над вас? мене Phyramide твојот аватар ме потсека дека треба да дигнам газето од стол и да се фатам да вежбам свинче станав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама ме потсетува на..нешто нежно..на марама.. Супер ти е новиот аватар.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Убаво Лавли, како во Париз и еве ме назад во Африка, кај што ми е местото....си знаеме ние впрочем кај е убаво и топло
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамике, не ти беше прв пат во Париз нели? Мисалм дека мене ми кажа дека си била веќе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме збуни кога се вклучив. Ама прво нешто на што помислив беше Хајди Клум.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хајди чував до неодамна, лабладор беше, црно цело, ама кога отидовме на одмор го дадовме на едни братучеди да го чуваат, а на нив им избегало на улица и го згазила кола. Koга ќе се сетам колку беше паметно... Ама чувам и водна желка, Жеки. k.i.m секогаш кога ќе ти го прочитам името ме потсетува на оној зачинот ким.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уф лабрадорче! Ги обожавам, ма општо обожавам кучиња. Никој не знае така да ти се израдува како куче! Дејзи а сега имаш куче?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро утро Марама ми иде марамче да те викам. Сега немам куче, имам мачка и желка(мало морско желче). Тоа мачето се губи насекаде. Еден ден е тука еден не е. Ама ако си има мачиња па може си ги храни. А куче, морам да ги убедам да ми земат пак, па не ми е убаво вака. Барем тогаш си имав со кој да шетам, а вака сама кај ќе идам? Ах, колку многу ги сакам, тоа е невидена љубов.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам ама ретко носам. А се потпишав така зошто тогаш до мене имаше марама, која ја носев предходната вечер.