Што би и кажале на форумџиката над вас? Ах, дури ни јас не сум си верна себе си. Повеќе сакам шалчиња.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам! Ај да не те мачам , ќе се кренам од стол да си сварам. Сакам вака да го пијам, од чајник.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве и мојот е готов. Miss-Independent извини те скокнав, извинето?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас па сакам едно топло чоколадо. Цел ден учев, сум заслужила
Што би и кажале на форумџиката над вас? бројчето не може да си го најде идеалниот аватар а ти ново име, а? а? а? а? уствари, не е ново, само на инглиш ти е...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројче имаше ти еден идеален ама сега да ме утепаш не ми текнува каков беше само знам дека беше пред оној D&G.... Ај ќе си го најдеш идеалниот.... Ново конечноо...она беше глупаво
Што би и кажале на форумџиката над вас? аватарот со гаќите D&G е па демек да сменам, та испадна не знам кој да ставам... а овој ок е? нека постои овој сеа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ова претпоставувам личи на тебе, така се имаш опишано.. Добар е....нека постои и ја мењам нон стоп...ама овој сега ми се ептен допаѓа...идеален ми е