Која си зошто прв пат те гледам?? Уствари многу нови фаци тука... ме немаше еден месец, доста нови членови има од тогаш
Aиии а значи ти си една од оние арогантните кои без посебна причина пристапуваат иронично... А за гаќите, не сме ги сушеле на исто сонце, јас си имам машина за сушење алишта. Ај нема везе, само новите членови како да ми ги бркаат старите со нивните постови и прашања..тоа ме мачи менее.. Ај добра ноќ
Taка некако испадна да ти кажам право,сие се разбегаа и тоа не само заради обврските. Епа ај ние да шириме flower power
Порастоше пилце појебоше квачке. Или не, дојдоа дивите ги избркаа питомите Ме пресмеа со ова flower power
Сеа со ова редактирањево твое на претходното мислење кое си нема врска со ова испаднав како да измислувам и зборам сама со себе..... пффф Aj нема врска, се за "хармонијата" на форумов
Арна. Жива сум, здрава сум..нагоре надоле заборавив дури лаптопов како се вклучува, ама за среќа видов едно дугме и го притиснав и оп се вклучи Ти, добра ми си, читнав едно време по темиве дека и ти се губиш
Ииии ама ме искара Обично има некои од женските Ама изгледа денес им се спие И јас ќе одам сега Добра ноќ
Jипи не ја карај Дивајн! Тука сум пеперутке, не бегам, само за заслужен одмор бев. Ти како си. Убав аватар, преубав море
Обавезно ќе пиеме кафе или чај кога ќе дојдам во Ск пак )) Имав некои планови ама можи ќе се расипат,не зависи само од мене. Иначе да,и мене ми фалеше Хипсер,ама ете,сега ќе ни пишува Јас иначе арна сум,да се речи