Што би и кажале на форумџиката над вас? Бу, е некое рандом кученце, кое се прослави на јутуб. Или фб, не ми текнува баш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд и јас сакам да сум фар ауеи сега таму каде што си ти...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Песната не да е заразна .... затоа си ја сакам многууу Се надевам дека и тебе ти се допаѓа ( немој да ме пцуеш )
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас пораснав со нив, и се заради брат ми .. многу ги слушаше марама ти како си ми? добра си? ти праќам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројче бе шо си се разголила, бргу облекувај се бе девојчеее !!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кажи му директно на типчето дека нема да излезеж на кафе со него пошто не е твој тип и чао пријатно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како оди сингл животот? Право да ти кажувам, јас се радувам за тебе. Ќе најдеш 100 пати подобар дечко, тоа сигурна сум. Море како те имам бендисано за еден братучед, како не си поголема барем 2-3 години...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ух...Не сум сингл за жал Пробав еден ден,добро беше ама ете...Ме молеше типот,сфати колку вредам откако покажав заби.Заљубена сум и немам срце да го гледам таков ... За братучедот...Хммм,можеби понатаму