Што би и кажале на форумџиката над вас? црн, нешто како сатен дебел, така крут. со деколте и прерамки кои позади се закопчуваат со петелки. под градите има лента која позади се прави машна, и на надоле е така убаво пуште и направени како некои превиткувања под гради (не знам како се викаат ) и до над колена е, и така малку ламбадастичен
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројке убаво да си поминеш на свадба. И фала за помошта со близнакон.
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас вечерва не правам вотка парти....нема расположение утре може да надохнадам за двете
Што би и кажале на форумџиката над вас? Искрено ни сама понекогаш не знам, ама стандардно во Египет сум си
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добивам инспирација за вежбање кога го гледам твојот аватар)))) <3
Што би и кажале на форумџиката над вас? ова ВИП сликичкава долу ме потсети на hi5 шарените коментари и шарените профили со музика во позадина )))))))))))))))))))
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројче, сакам да ти кажам дека фалеше на форумов и дека те најсилно. Мисс, те
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи ова твоево далматинче многу лошо, цел ден не престанува да лае
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бидејќи Дејзи и Lux ме претркаa, а сакав да ја поздравам Мисси со една песна што ме асоцираше на нејзиното именце ќе ве поздравам сите три: http://www.youtube.com/watch?v=y_-UiAwEgbQ&ob=av2e one for each other..
Што би и кажале на форумџиката над вас? LUX ептен е слатко девојчето на сликата. Ах се би дала да имам барем на еден ден таква коса како неа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала Мандарина еве и за сите Скај да се замениме со мојава на еден ден сакаш ?