Што би и кажале на форумџиката над вас? Супер сум... Ти како си? Ќе излегуваш некаде вечерва? ПС. Имај убав викенд!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Докторчеееееееееееееееееееееее кај си тиии ? Ич те нема ? Те гушкам ! Иначе БИ ЈУ да преска учев
Што би и кажале на форумџиката над вас? скај никако време немав оваа недела,еве ме сега , како штип дува ли машко штипски ладен ветер?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лелееее ладно нека си ибе мајката ептеннннннннн ладнооо брррррр
Што би и кажале на форумџиката над вас? дејзи ми недостигаше одамна не сум те видела ни по фб а и тука ретко..... супер сум
Што би и кажале на форумџиката над вас? ех, докторке јас веќе отидов на журка и си се вратив штета што кратко траеше едит - ама и до толку бев пуштена
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу, те ама најсилно, ама не онака ко бабине! Докторке, па на фб, скоро секогаш сум ставена на Офлајн, и можеби затоа.
Што би и кажале на форумџиката над вас? *Go-Girl...ма нее брее ... какво спиење од сега...хаха...уште е рано *Daisy ... I send you hugs!