Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро јутро и тебиии Ајде учи мало не само на фемину да седиш бона
Што би и кажале на форумџиката над вас? На кој факултет си Мисс Индепендент? Зашто прочитав дека ти се ближат колоквиуми...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дипломиран филолог и наставник по македонски јазик. И лектор. Наскоро
Што би и кажале на форумџиката над вас? Браво браво Ми се свиѓа тоа што си амбициозна колку што сум можела да забележам до сега барем..Ја обожавам таа особина кај девојките
Што би и кажале на форумџиката над вас? и ти си многу амбициозна личност, која многу знае англиски цунки
Што би и кажале на форумџиката над вас? марамке, марамке, марамке.... искористи го сонцето еднаш во две недели се појавува, му направија рестрикција
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ако излезам бројче тоа ќе ме искористи , книгиве ќе останат не прочитани . Другиот аватар ти беше подобар, без лутиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ах и таа пауза, ај за пола саат, еј па сега ми се јаде, а сега кафе сакам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајдее...еве малку музика : http://www.youtube.com/watch?v=t7fBsCOp25A