според аватарот ме потсеќаш на некоја дама од шпанските серии секогаш нашминкана дотерана со шешир ,очила , ташна едноставно девојка без коментар.
homealone па и да ти кажам дека од дома никогаш не излегувам без ташна и шминка, барем минимална Сеа ми текна на филмот Home alone пред некој ден баш го гледав, се пресмеав
Јас реков да не е болен нешто. Анорексија ми е во движење, прочитав некаде дека бил на раб на смртта Ај нема везе. Ти добричка?
Леле стварно премногу е слаб Јас во глобала супер, покрај проблемиве со оној мојот, добро се држам Ти како си?
Значи убаво сум те замислила и сега конечно мило ми е што имало уште некој како мене а не мајка ми сабајле ми вика за кај се шминкаш за во продавница па нормално.
Добра, да. Супер И оставајте го лицето нека одмара малку сигурно сте убави и без шминка. И Homealone, нареден пат коа ќе те прашам дали навистина си сама дома, ќе ми кажеш Да Ричи, спремам журка доаѓај!
Важи ти ако сакаш еве уште вечерва дојди јас журка ќе направам само за тебе ,лесно е да се соберат мојве пријателчиња за 15мин ете ти ги тука и журка во чест на Ричи ќе правиме.
Леле не сум до толку, јас мислев онака на излегување, на факултет, на прошетки дека не излегувам без шминка и без ташна. За во продавница не се шминкам, барем не за овие маалскиве Планирајте ме и мене. Ми треба малку да се раздрмам, да заборавам на се, да откачам барем една вечер, како да ми е последна
Сакаш журка? Не не мора во моја чест. Онака едно опуштање у девојачко друштво. А ако нема благо не доаѓам!