Ооооо дека си мор Ким? Од кога не сме се слушнале :geek: Ааа од одамна и ја видов локацијата на членката на која и рече така мор Се приметувам јас, нема нешто што не приметувам
Здраво gentle-girl, srcesrce Горде, првпат те гледам да пишеш во форумски игри пиши почесто бе Иначе ким, знае она одамна дека си ја сакам Италија
Мор Реин, не ме смеј :geek: Кога ќе глеаме ред карпетот? Последниов пат пропуштив да гледам ред карпет, ама следниот пат, немат шанси да не гледам ред карпетос Знам дека ја сака Италија, знајт дека и јас ја сакам Италија Ким мор, дека пред мене? Реин мор, дека пред мене пишуваш? :geek: Да не можам да стигнам на ред
Ким имаш некој линк да провериш кога ќе има некој настан? Ме мрзи да барам, а знам дека на 10 беа Греми.
АууУууУуУУуУу Луѓе,сега ми требаше да ја отворам темава,се скапав од смеење,Горде мор , заради тебе и Кимкава ко луда дома на сите мор им викам,па дури и на брат ми почнав.Ајм крејзи Реин,уште го памтам кафичот како твојот ник,па и локацијата негова Самуан,доста се смееш бре Ете на сите ви изнакажав нешто,еве ви на сите кисчиња , топ си кис4е мва бацки,ај као плавушица природна,да ве поздравам,и да ви посакам добра ноќ,да го сонувате грујо зашто ако кажам да ме сонувате мене ке биде стара финта,а ја ке бидам новата будала,или не незнам не ми е гајле гуд најт На ви мече да ве гушка-
Eпа тоа ти е фејри, лесно е мене човек да ме насмее , ама па ти сите граници ги преминуваш, никој не може да ме изнасмее колку тебе мор (ај и јас да сум во мода и еднаш да ја изимитирам Горде , иначе осеќам дека скоро и мене ќе ми прејде во навика зборчево ) Поздрав до тебе