Што би и кажале на форумџиката над вас? океј, ќе дојдам, само се надевам дека не е тоолку ладно како и тука .. вајлд грл, кај се изгуби?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Нека е живо и здраво внучето, големо да расте. Како ќе се вика? Ако не е тајна...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала Трендафилче, ама уште нема име. Ти како си на ова ладно време, јас се смрзнав , сега си одам од работа
Што би и кажале на форумџиката над вас? леле колку сакам кај мене да имам некое такво малечко суштество па да го гњавам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па некое посебно значење нема, освен што ми е омилена песна од Бијело Дугме Не ми текнало да проверам дали има значење самиот збор Твојот аватар ме стоплува , со тоа чашче чај , колку и да е ладно
Што би и кажале на форумџиката над вас? книгите ја бараат Гоу Гоу не ги сака книгите ете тоа барам ти што правиш, не си негде на пиење а? а? а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ја Гоу демек за да учам останав ама све имам нешто побитно Хепи и ти да не учиш ко нас? ж
Што би и кажале на форумџиката над вас? мене се ми остана ...историја, физика, математика, германски.....
Што би и кажале на форумџиката над вас? кај си ма кикеe, леле звучам како ... и да, ставаш многу добри аватари