Што би и кажале на форумџиката над вас? кој гоу викторија лоба?веднаш ќе го ставам. за тебе идолче мое,супер си
Што би и кажале на форумџиката над вас? па поубави ти беа претходните...оваа црнава типка некако многу остро гледа...тие плавите по мили беа
Што би и кажале на форумџиката над вас? хахахах секако идолче сега ќе најдам некој убав,со плавушка,ќе те послушам. ти не излегуваш,кога ќе те запознаам?
Што би и кажале на форумџиката над вас? девојче немој боса ќе настинеш * докторке супер е овој аватар а за другото....кога ќе изразиш желба тогаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? еве сега го ставив на закачалка да се цеди и кога ќе се потсуши ќе го пеглам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај ми се допаѓа твојот потпис.... Идам јас со тебе на хип хоп
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ти ќе ме гледаш само и малото ќе мрда во ритамот на музиката раперче ќе го правиме
Што би и кажале на форумџиката над вас? фала марама што ми кажа за кремот, јас малку поинаку сфатив , само не знам како ќе го ставам оти на полусува и спреј за расцветани врвови ставам, ама ќе се снајдам некако, и и јас ќе си имам виткана коса