Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ме праша мене ама ја да си кажам се слушам зависи од расположение само не турбофолк, фолк, бтв Многу ти е убаво корисничкото име Гоу-Грл
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас се гоу, освен турбофолкот кој го слушам само кога сум принудена, т.е кога некој од школскиве вриска и немам каде да бегам Queen.S како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Повели и друг пат, па кажи ми како ќе излезе кога ќе ја направиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Супер сум Кике...Ти ? Марама без други препарати само со Хоби и пунџа се витка така?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ах, едно време сакав јас на танц да се запишам, ама ееее одамна беше.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ми се допадна твојот совет за виткана коса, да знаеш ќе го направам и ќе те частам ако ми е убава
Што би и кажале на форумџиката над вас? несакам, не нема болка мелем што убива можеш да пукаш во срце вече ме погоди.... Дуле и Коки - Марама...таа песна си ја запеа а?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Колку убаво, кога и да ме видите на песна ви текнува, па си потпевнувате Ако баш ми е драго