Што би и кажале на форумџиката над вас? малку измрзнато сум малечкооо ама после прегратката од дечко ми, помина се
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оф Бројче, не баш, освен косата и тоа дека сме и двете водолии, ништо не не спојува Виде како ми се умеша во сон? Се згазив од смеење утредента
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да се доискажам, ништо не ти се гледаше, си носеше ти сукњичка, ама од паднатите гаќи едвај одеше! ко на аватарот де, по кој најмногу те памтам
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе знаеш како викаат ако ти е судено да те е*ат гаќите сами ќе ти паднат така и на бројчево наше му паѓаат гаќичките
Што би и кажале на форумџиката над вас? лелелее гоууу да не пукнеш, ме изнасмеа абе знаеш, сум се ладела изгледа па ако било жешко знаеш, не се трпи
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кимче еве ти уште една од Хртс, од мене http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле песнава вчера баш ја слушав прекрасна е, најубава, фала многу многу најмногу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу, ќе ми дадеш малце чај? Не сум некој љубител ама од твојот сигурно ќе пијам. И сакам да ви кажам, дека малце ќе се изгубам од форумов
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мало, учење? Ај ќе биде, и ќе добиеш петка ако не се лажам по географија
Што би и кажале на форумџиката над вас? Денес пак тест, за 2 часа земавме 7 лекции, и не сме ги земале сите, а вчера ни вика дека денес ќе правиме тест. Туку, ај одам јас да учам малце. Те и тебе и сите останати.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзич..далматинчево ти е срценце ...Ама изгледа лошко е по малку а?