Што би и кажале на форумџиката над вас? Позз Бију како си ми....одамна не сум ве читала..ама не сум ве заборавила
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ме зафати бран со мноогу учење..еве полека се си доаѓа на свое место..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да не си од ... Пробиштип? редактирам, ах Пирамид кога одиш во Париз? Ти завидувам, јас сум била само во Ница и Монако.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оф, е таму јас не сум била. А за Париз веројатно наскоро повторно, ќе видам. Ајде еден „свич“ да направиме а? Ти таму, јас онаму Трендафилче, уште ли сакаш парфем?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам, ооооо колку сакам!!! Кога ќе одиш, ќе ме известиш да ти кажам кој, ако ли?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилке, пиши ми го по ЛП кој е да си го имам в предвид, секако дека ќе може! БиЈу, како си ми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид од што ја гледам чашата што ја држиш ми се припи нешто
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аннни кога и да ти го погледнам аватарот помислувам дека навистина така изгледаш