Што би и кажале на форумџиката над вас? Ахам...Фалаа Марамке Планирав денеска да ја навртам косата, ама не знам кај да го купам Хоби? Хелп ми
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас го купив од еден маркет ама не верувам дека го има во Куманово. Инаку побарај во поголемите маркети би требало да го има или Хипи мислам спомна од парфимерија дека го купува.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамаа како си ми ти? знаеш ова сезона ке бидат хит марамите.. **Трендафилче од Пробиштип сум си... **Пирамитке ее ти да видеш и да не веруваш..се има во Африка..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Lovely хит сум, а? Супер сум си, дома на топло со печена тиква ммм Ти како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? А ти затоа прашуваш имаш ли тиква и сакаш ли тиква.... Ја па мислев нешто hallowen ти е расположението
Што би и кажале на форумџиката над вас? Домашната атмосфера ми е испирација Инаку си ме промашила во стилот, слабо носам сукњи, а и повеќе сум по црното
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама сигурно ти стојат убаво. Слуша ли другарката? Или те помешав јас со друга девојка?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја оставив сама 2,3 дена и сега добра е Еве на повидок е и кај неа дечко па се надевам ќе биде Добра меморија имаш МиссС ме превари за тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахахаха. Епа Трендафил и Ружа Каранфилови. И баба Зумбула. Јас сум им роднина. Трендафилка. Не бре, онака ми дојде тогаш кога се регистрирав, многу е сељачко и смешно. ЗНАМ. ЗА МАРАМА = Ете сега ако и најдеш "гаџе" може да излегувате во парови.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да, тоа Тренди е од Сесилија, и многу ми се свиѓа. А Queen.S е за Serena? Гледаш GG?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сакам и ветеното го исполнувам. Ама Гоу... јас сум многу здебелена, нејќу да ме видиш воооолкаво мече!
Што би и кажале на форумџиката над вас? марама утре ќе те носам ако е од 5 кила повеќе се важи приговорот....ако не јок
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дада името ми е инспирација од серијата....Ги гледав до пред лето додека можев да спуштам епизоди...ги гледав и на ХРТ2 сега пред некое време ....1 сезона ама одеднаш ги снема....а не можам да ги спуштам пошто пц ми е за у канта ако почнам само да правам доунлоад...отиде харддрајверот.... плус ми одговара буквата С на вистинското име Гоу пиеш често мартини или само по вотка си ?