Што би и кажале на форумџиката над вас? Ееееее арно да беа 5 Сериозно, волкава не сум била којзнае од кога. Тоа е, Вегера, Жито Лукс, Специјал и Форнети во една редица и после мече... МОРЕ МЕЧКА! Го фати ли дечкото, кажи сеа?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гомно. Нели пиша дека е Аеродромец? Сигурно се пали на МЗТ ко млад мајмун ...
Што би и кажале на форумџиката над вас? фемили аеродром ма има некои ороспии што се вртат околу него, па си ги кренал акциите
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе какво лисиче не ме зафркавај мора и со други населби да оди
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се шегувам, мене аеродромците ми се многу убави, ама не би сакала дечко од нив.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројче девојкиве на аватрите слични се или мене не ми се догледува? Гоу чекам лп
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мене Гоу ме интересира колку години имаш ? Пирамид побрза била...ти праќам и мн си ми интересна....
Што би и кажале на форумџиката над вас? може може....сега ми текна на една случка со камикази....се расправав каква е бојата плава или зелена и го испивме (се опијанивме) и не дознав какво е квин и тој податок во лп ќе го добиеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе не сум таинствена, ама многу ја читаат има опасност да ме препознаат некои што несакам да ме знаат подобро да се спречи, него да се лечи