Што би и кажале на форумџиката над вас? Моите нон-стоп знаат дека дремам на фемина, ама никако не кажувам која сум
Што би и кажале на форумџиката над вас? домашните ме знаат дека сум овде (ама незнаат која сум) туку некои злобници да не ме провалат на феминава е опасно
Што би и кажале на форумџиката над вас? така ма, така за добро нека е и ајде таму оди прочитај се opsti-diskusii/sto-mi-se-dopaga-a-sto-ne-kaj-odredeni-forumdjiki-t3711/ сум те спомнуела
Што би и кажале на форумџиката над вас? аааа Бројче прочитав во оцени го аватарот Уште да бев згодна како неа и еден таков фустан да имав...ммм мераци Мене ти ми личиш на девојкава од твојот аватар така некако те имам замислено
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кралице, фала и ти возвраќам Сега со новото именце нема шанси да те бунам со другите членови од триото
Што би и кажале на форумџиката над вас? кај е камиказито? и каква боја е? епа епа бројче сум прочитуела и сум се смеела
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ја го! Ајде види сега Едит ај уште едно, ако сака уште некој, се занесов во миксање
Што би и кажале на форумџиката над вас? лиги ми потекоа ма сега...ја полигавив тастатурава уф плаво било ама во темница како флуросцентно накај зелено мава и во глава мава
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу, мене ме интересира ... како се викаш?! шала. Е пирамидке, ќе те биде тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве и од мене за сите кои се по коктели...Бирајте!! И имајте убав вечер
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еднаш се живее бе....Само за убаво нека е!! Ајде марамке викендов сите на коктели
Што би и кажале на форумџиката над вас? на коктели свртевме а? дејзи и тоа не е никаков проблем додека сум расположена, како инфо. боро прашувајте уште малце ќе затворам шалтер како теткицине на студентски прашања кога ќе треснат со тоа пред нос на студентите го затвараат дупчето