Ахаах што е работава не сфаќам проблем некој папилон? Ај објасни ми ЛП ако не ти е тешко И така раката ми е крш и се нервирам Едвај пишувам
Ах мор папилон манијаци на секој чекор Се расипаа луѓево Знам ќе ми помине сега ми е подобра сабајле ми беше лоша Ја дезинфицирав сега алхохол помада завој и ќе помине
Ок, и јас еднаш сум се расекла... Еднаш и беше тоа животна лекција. И да, манијациве колку се запалиле... :х Уште повеќе се палат и на женски форум...
Абе ја да сакав да падам ама ајде од такви глупачки еден ден и ќе те убијат ако ако Кој последен се смее најслатко се смее Абе машки како машки сите се исти
Хмм.. Па не се сите исти, некои мои другари не се „лесно палливи материи“. Ај малку хемија да повториме. Мислам супер си се, не мислат на тоа што не треба секоја секунда. Повеќето време размислуваат околу игри и фудбал, или кошарка.
Ќе видиме. За 10 години може и ќе исчезне тој вид на мажи... (Мажи како што се оние од моето семејство)
Јас кога ќе видам куче бегам 101242 км подалеку имам лошо искуство со кучињата :geek: ама ти си ги сакаш...е јас и да ги сакам тие не ме сакаат...ме напаѓаат ко да сум терориста прва класа! пози4и до тебее
Викенд па трошиш слободно време а ? Ајде заслужено,како беше на натпреварот?Или се уште не се случил?