Што би и кажале на форумџиката над вас? Идам Тренди. Душата ми ја вади оној ненормалнион. Ти што направи со тоа..? Вајлд, од каде поточно си? Мислам дека те знам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сварено е кафето комшике, тебе те чека! Ќе се олади! Доаѓај веќе еднаш!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ангелче, чадорчето би ти го украла, ете толку многу ми се допаѓа
Што би и кажале на форумџиката над вас? ме здрви со камиказито *комшике јас ако дојдам ќе се изгубам во тој дел, кај средното може да ме пречекаш
Што би и кажале на форумџиката над вас? А оваааај, мартини да не сакаш? http://www.youtube.com/watch?v=3ZlHnjB-fCU
Што би и кажале на форумџиката над вас? аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ништо несакам веќе се препив
Што би и кажале на форумџиката над вас? Позитиво! Ми из вери гуд, енд ју? ...патем тенк ју за убавите зборови!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Phyramide,ми се допага твојот аватар,ме потсеќа на изреката Во здраво тело здрав дух
Што би и кажале на форумџиката над вас? Анама како си? СЕ надевам КИМ ќе види-помала или поголема мислеше сум?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Би ју ме изнасмеа прееска со феновите Да, знаеш, имам цел тим кој се грижи за мене и стојат со феновите цело време до мене за да ми е развеана косата така Марама била побрза. Сега видов Мислев дека си помала веројатно поради девојчето на аватарот зашто така и те замислувам