Рај? Каков Рај .... колку повозрасен стануваш све посвесен си за пеколот околу тебе. Да можам сега одма би се заменил со твоите 13 год , би завршил основно и пак би живеел во средната ера .... Поозззз и до тебе нана
Здраво, фатаморгана! Како си? Фала Нана! И ти имаш. Е, Јипи... Тоа било одамна... Сега да видиш како е.. Постојат умилкувачи... и на умилкувачите 5 ки на мене 3 ки... Фер е тоа? Затоа, јас ко ќе си пораснам, англиски ќе предавам. Планирам животот бе. П.С Возрасните велат како детството нема поубаво... Кое детство бе??? Јас сум имала детство?? За мене по цел ден учење не е детство! Би требало и да се забавувам покрај тоа... Извинете ако сум премногу самосожалувачка.... И за другите ученици мислам...
фала многу dream-girl и ти си многу интересна девојка се надевам ке се запознаме убаво и ке станеме фемина пријателки leighton23- зљабележав дека многу ја пратиш модата
Не ти ја препорачувам, МАЛА СИ Јас па големата Ослабев, па се здебелив Немој си пробувала диети-миети , никако Од искуство ова