Што би и кажале на форумџиката над вас? марама, договорено! ама убаво ти ја разлетуваат ама кога се многу, нормално дека е убаво ајде позз и бацки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мало како ти поминува неделава со толку учење? Што направи географија?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сега за сега, супер. Сè решив. Ама колку е точно. Јас мислев 26 години имаш, а ти 21.
Што би и кажале на форумџиката над вас? дејзи протест треба да направиме против професориве по географија , јас мојов само како би го задавила
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу дај ми малку од тоа во чашката? Алохолно рече дека е така?
Што би и кажале на форумџиката над вас? зависи некогач е чај, сок, вотка, мартини....еве денес е ред бул
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу ми одговара! Јас сама ќе си дотурам вотка Вајлд, па како си ти? Морам да ти кажам дека има една слика што си ја постирала ме умре од смеење.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Читајќи го постот одма ми текна на песнава. Старфиш знам која слика е. Се изнасмеав и јас, па и на кумановски.