Ако тоа мислиш дека лесно се постигнува,отворени ти се вратите за надвор. Јас би се борела да успеам во мојата држава,не би се откажала ведаш како повеќе луѓе. Сепак на сите државата им е крива. Ретки се оние кои се борат и не ја обвинуваат државата за својот неуспех. Како и да е,имаш само 13 години,има време за тебе.
Hе ја обвинувам државата, политиката ја обвинувам.. Сега како секој ќе ми се изнасмееш така? Само си ја смислувам иднината...
А мор од утре почнуваме со полиноми и мономи ајт со среќа нека е направив тестот 15 тешки задачи 12 решив 3 немав време заѕвони наздравје 3чето Тешко оваа година бе ех а тек другата кога ќе бидеме девето папи тешко нас а средно леле несакам ни да помислам ај што е тоа е
Абе денес знаеш што ми се случи?Од умор на прв час заспав и наставничката викала ај тишина да не ја разбудиме нццц и заѕвони јас не слушнав другарка ми ме разбуди.Срамота сакав у земја да пропаднам
Епа тоа е школскиот живот ама не ми е прв пат да спијам со еден другар минатиот месец пред час се договаравме и дремевме тој у последна ја у прва ахахах комедии ама сега не.