Што би и кажале на форумџиката над вас? Расти тоа, растам и јас.. Се направив трупченце али убо ми е вака Ти што си правиш на ова прекрасно попладне?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Блонд, машала! Ако, само да сте здрави! инаку јас работно, па чат пат ѕиркам фемина со лево окце Џули, домаќинке, како си ми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? домаќинка а? Паа богами така ќе да е...Еве добра, пред компј. со Феминка...Ти како си ми? Како работниот ден?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па не се сомневам во тебе, вчера читнав лазањи си правела Дама ама и домаќинка! Сега засега лагано, полека, таман да имам време и да свратам тука и да си дигнам малце притисок на политички теми Те
Што би и кажале на форумџиката над вас? пирамитке, секогаш ти си ми мета тука да те пукам е овој пат те
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пукај бе Бројче, пукај! Храбра сум си јас, ќе издржам И јас тебе и да знаеш таму на едно купче си со Гоу и БиЈу, позитивни сте ми - милион. Тезга да си отворите, ете така да си знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? пирамитке, по една тезга во Шутка, ина кило ќе продаваме или 3 за 100 марамке , те поздравувааам