Не јас во недела праам 5 месеци тек во јуни година дена.А она во февруари прави 1година неколку месеци е постар член од мене
локацијата ти е грешно напишана: треба Rio de Janeiro, а не Rio de Janerio Spoiler Dream-Girl се плашам од волци Spoiler Papillon.Papi
^Да ти ги позајмам наочарите? Ама што ќе праам јас без нив после хаха. Иначе како си?? Јас сакав така за да ми е уникатна знам јас како е правилно ама така тоа ти објаснив зошто
Ете гледаш волкон ја јаде девојката на аватарот.-clock.pot Вистина локацијата би одговарала со рио де жанерио. Се римува.
Ете папи уште поубаво ви објасни Не е ова македонски па правилно да пишуваме уникација со гаранција Знае папи колку сум уникатна јас ама и она е се разбираме ние
Ех многу сакам трите четворки да си ги поправам ама тешко ми иде географија 4ка добив на тест денес ќе ме ренда пармезан ќе ме напрај Нема врска инаку како е во Шпанија(локацијата) да не сакаш друштво да ти се придружам?
За 3ки и 4ки се замарале Еве ако ти е утеха некоја јас имав све 2ки и 3ки и ете сум на еден од најдобрите државни факултети (без врски) . Најважна е матурата за полагање , таа носи многу поени . А со оглед на денешнава младина , мала конкуренција за високи оцени има .... You should do just fine
Ама мајка ми и татко ми сакаат сите да ми се 5ки и морам за да ги направам нив горда а и сакам медицина средно да се запишам сепак се трудам колку можам да учам што е тоа е