Се надевам ќе успеам ама има уште многу многу до тогаш.Тешко ама ајде не се откажувам.Надежта последна умира. Инаку би сакала или фармацевтка или докторка да бидам ама има години и години да сме живи и здрави. Инаку си сменила аватар овој ти е поубав да знаеш
Абе тебе ако ти е убава и мене ми е ,али сепак си кажувам мое мислење Дрим ти добра си да не те мислам
Јас па цело време го поминувам во чекање Уште чекам, чекам, а ништо нема Одма земај си мачка ако немаш
^И досадно и депримирано сум денес Немам волја за ништо. Се нервирам зошто секогаш ги крадат моите идеи и пред мене ги покажуваат и јас после пак работи се од ново поготово на англиски на училиште На училиште од прво одделение не ме засакаа и тоа е ај уште 1ипол година и после чао пријатно со нови деца ќе учам. Друго што ќе кажеш. Ова до фата Аква како си? Добра да не почна нова диета случајно?
Не пијам кафе со кој да шетам со единствената лицемерна другарка што секогаш ми краде идеи ми е гајле ќе идам на англиски уште малку ќе помине не е првпат Само оптимистички што да се прави патем имаш добар потпис
Ја ко бизон ама не му ја мислам многу јадам и ми е гајле вчера се мерев кога видов колку сум сакав да се отрујам(лажам де) ама стварно срамота свиња станав цццц
Еднаш се живее Добра си ти П.С чекањето се исплатииииииииииииииии Дури и повеќе од очекуваното Јеееееееее
Ахам добра 69 кила сум станала а бев 65 последниот пат абе жива срамота срам ми е да кажам до 75 ќе стигнам како што сум тргнала Вага купив ама од пуст страв не се мерам се скарав со вагата готово