Што би и кажале на форумџиката над вас? баш убаво марамке, ајде барем самичка со слушалки нема да се шеткам
Што би и кажале на форумџиката над вас? колку е убаво баш овој период, ветре, чист воздух, мм, го обожавам сабајлето, а посебно кога ветрето ќе ги дува лисјата од дрвата броојче и јас ќе дојдам, ама на школо сум марама, ама ме изнасмеа
Што би и кажале на форумџиката над вас? ќе поминеме и од кај би ју, од школо ќе испешачиме и до таму, а не само пензионери да не гледаат ќе се исфрцкаме ееееј уште подобро во хеланки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да не си играме, ќе им направиме проблем во школо, нема да можат настава да држат
Што би и кажале на форумџиката над вас? уште поубаво да поминете од школото марама не се секирај, нема да направите проблем скаај
Што би и кажале на форумџиката над вас? анни, кога сакаш ќе ти ја позајмам, нема проблем скај гледам, гледам ептен ти е убав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ангелче...а од кај ме знаеш? Ај по ЛП пиши, па ќе ти кажам од кај сум по ЛП ... Инаку Би Ју...што има ново кај тебе? Како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамкее душоо...добро сум...немав време да се уклучам, па конечно малку free-time и одма на Фемина и на ФБ да видам што има ново Ти како си ? Што има кај тебе?