Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај, за кој аватар браво? Стариот или овој новиов ? Вајлд...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имам еден пар само не ги носам често ама многу си ги сакам ги штедам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај не си ме погодила баш, освен усната можеби. Денес ми рекоа дека личам на онаа девојката од Џуст д веј ју ар, али незнам
Што би и кажале на форумџиката над вас? вајлд гоу, да си одговорам вчера што ме праша- да кристина се викам
Што би и кажале на форумџиката над вас? оди ма кажи си што сакаш , а што не во моментов, во мојата нова темичка ееее па
Што би и кажале на форумџиката над вас? не сум ја видела.....гледав сексот во градот еве веднаш ќе ти одам на темата и знам што сакам сега
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе бројче не сме од Прилепебаго а виде што сакам а? а? а? нели незнам што сакам
Што би и кажале на форумџиката над вас? море знам јас што си сакаш ти, ако не кажуваш те читаме ние како букварче ебаго е ако де не сме од пп, ќе му го украдиме да му се сневиди
Што би и кажале на форумџиката над вас? не кажувам бе, се праам важна и више кога ќе пиеме кафе? онаа лижавкана не батали, дај ние да пиеме сами