Абе, си се исплакав јас... Феликче татко ми го дал кај вулканизерот. Но, ајде, и тој има деца, па му се радуваат нему. Ќе го посетувам. Најблагодарна сум му на Феликс зошто тој ме научи и ми покажа како ќе ми биде со куче, и сега уште повеќе сакам само поради тие слатки округли очиња на кутре и слатките обврски кон него.
Цела година ми е наопаку некој магија ми направил изгледа.Цело време 5ки по биологија и сега да ме зезне и 4ка да ми стаи и да ми упропасти расположение и се.Ништо полека се откажувам од сонот да се запишам на медицина..... Се е упропастено :'( Ти не ми кажа како си?
Јас малку добро, малку отпојќе лошо А за медицина, брат ми имаше 1 четворка и едвај го примаа Седни учи и оствари си го сонот !
Незнам што ќе правам ова во второ полугодие ќе поправам,а географија поправив хемија ми остана и биологија и се надевам ќе биде добро ајде уште 1ипол година. Иначе да едвај ќе те примат во медицина со 4ка една ај дојди во ЛП т.е чекај ќе ти пишам јас. Ти како со школо?
Papillon-Пеперутка на Француски. Папи, скратеница е само. А, да, поради ушите на тие француски кучиња се крстени Папилон. Не и го памтам точно името, но порано, имало кралица што чувала таква раса и си го викала Петит Папион, што значи Мала Пеперутка. Знам историја за кучиња ама за луѓе сум тапа. Аква, како ти се кутрињарта. Јас веќе не го чувам Феликсче. Татко ми го даде.
Зарем ? Моиве нешто многу се диви, само 3 пати ако ги имам видено откако се родија А кога ќе ме видат, куршум внатре, да ги нема Ќе ги спитомам, ваљда Ако сакаш јас ќе ти дадам, не е проблем 2 се машки, а другите 2 поим немам што се